Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

badkamer-is-verbouwd-budet-35-000-40-000
Badkamer inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Deze badkamer is verbouwd met een budet van $35.000-$40.000


Hoe zou jij jouw badkamer verbouwen als je een budget zou hebben van $35.000-$40.000? Met dat bedag zou je los kunnen gaan met niet alleen luxe voorzieningen, maar ook met mooie kwalitatieve materialen. Hieronder zien jullie een badkamer die verbouwd is met dat budget. De bewoners hebben het ontwerp en de realisatie overgelaten aan GIA bathrooms & kitchens, een specialist ontwerp en renovatie specialist uit Melbourne met meer dan 25 jaar ervaring. Ik vind de badkamer in ieder geval supe rmooi geworden. Jij?

badkamer-is-verbouwd-budet-35-000-40-000

nisje-inloopdouche

Het is een praktische rechthoekige ruimte. Er is bovendien een grote raam aanwezig, wat natuurlijk super fijn is voor een vochtige ruimte als de badkamer.

Metrotegels en patroontegels

De ontwerpers hebben gekozen voor een mix van drie soorten tegels. De twee grote muren zijn betegeld met witte glanzende metrotegels. De buitenmuur waar het raam in zit is met dezelfde metrotegels betegeld, maar dan in het grijs. En op de vloer zijn ze voor super leuke grijs blauwe patroontegels gegaan.

open-douche-badkamer

Ovalen bad, open douche en zwevende badkamermeubel

Helemaal achterin bij het raam is een moderne ovalen bad geplaatst. Direct daarnaast, zonder scheiding, vind je de open douche. Persoonlijk zou ik daar tóch nog een extra glazen douchenwand plaatsen om te voorkomen dat het bad gedeelte niet nat kan worden tijdens het douchen.

ovaal-bad-raam-badkamer

grijze-metrotegels-badkamer

bad-naast-open-douche

Aan de witte muur is een brede nis gecreëerd waar je spullen op kunt plaatsen zoals douchegel en shampoo. Altijd handig.

De andere kant van de douche is wel een glazen douchewand aanwezig. Dit moet ook wel, want daarnaast is de zwevende badkamermeubel aan de muur gemonteerd. Een moderne houten badkamermeubel met een stoer betonnen werkblad met een waskom daarop. Daarboven is ook nog een brede spiegelkast gemonteerd die nog meer opbergruimte biedt.

Maar dit is nog niet alles, want tegen over de badkamermeubel vind je nog een hoge inbouwkast, die afgewerkt is met deuren die gemaakt zijn van hetzelfde hout als de houten badkamermeubel.

inbouwkast-deuren-badkamer

Gouden kranen, gouden douchekop en gouden handdoekenrekken

Naast de mooie tegelmix, het ovalen bad, de badkamermeubel en de waskom, vind je nog een belangrijk kenmerk in deze badkamer. Goud! Niet alleen de regendouche is van goud, ook de badkraan, de wastafelkraan en de twee handdoekrekken aan de wand naast de inbouwkast zijn van goud.

witte-waskom-badkamer

spiegelkast-badkamer

Bron: giarenovations.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    De nieuwe badkamer van Glenn en Iris! | Inrichting-huis.com
    27 juni 2017 at 11:00

    […] januari liet ik jullie een badkamer verbouwing zien, die gerealiseerd is door ontwerp en renovatie specialist GIA bathrooms & kitchens uit […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.