Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer ideeën van modeontwerpster Filippe K
Badkamer inspiratie

Badkamer ideeën van modeontwerpster Filippe K


Het is super inspiratievol om huizen te bekijken van celebrity’s. Niet omdat ze altijd allemaal zóveel verstand en smaak hebben van interieur en inrichting. Ze hebben wel vaak één ding gemeen: ze hebben geld! 🙂

En met geld kan je ook bijna alles kopen. Hieronder zie je de het huis van Zweedse modeontwerpster Filippa K. In haar geval, denk ik echter wel dat ze gevoel voor interieur heeft. Als je haar kledingontwerpen kent, weet je wel wat ik bedoel. Het gaat om een appartement gelegen op één van de bovenste verdiepingen van een neorenaissance gebouw uit 1890 en midden in het centrum van Stockholm. Ze heeft het onlangs laten renoveren om het vervolgens in de verkoop te zetten. Een heerlijke woning, maar haar badkamer vind ik het allermooist. En daarom willen we jullie inspireren met de badkamer ideeën van Filippe K.

Badkamer ideeën van modeontwerpster Filippe K

Via Via hannahinthehouse.com

Open badkamer naast slaapkamer

De badkamer van de modeontwerpster bevindt zich in de grote slaapkamer. Het is als het ware een kubus die geplaatst is in de grote ruimte, afgebakend door muren, maar ook open doordat er geen deur aanwezig is om de badkamer af te sluiten. Omdat het tóch een privé slaapkamer is, kan dat prima.

Lichte badkamer indeling

De slaapkamer is groot, maar als je eenmaal in de badkamer bent, zie je ook hoe groot en lekker licht die is. Niet alleen door het raam, maar ook door het mooie lichte kleurenpalet. Als je in de badkamer loopt, zie je aan de linkerkant een grote op maat gemaakte witte kast. Deze loopt helemaal vanaf de vloer tot aan het plafond. Genoeg opbergmogelijkheden dus voor handdoeken en badspullen. Loop je rechtdoor, dan loop je letterlijk in de inloopdouche. Een heerlijke inloopdouche die aan de binnenkant betegeld is met prachtige lichte Marokkaanse tegeltjes. En natuurlijk is er een grote regendouche aanwezig die naadloos in de wand is verwerkt. Naast de inloopdouche heb je de lange badmeubel. Ook helemaal op maat gemaakt. Laag met aan de onderkant nóg meer opbergmogelijkheden, zodat er tegen de muur een grote spiegel kwijt kan. Wat mij verbaasd, is dat er slechts één waskom aanwezig is. In zo’n luxe grote slaapkamer heb ik er op z’n minst twee verwacht. Aan de andere kant van de badkamer waar de muur ook volledig betegeld is met de Marokkaanse tegels als in de inloopdouche, staat een grote ovalen vrijstaand bad. Ook hier komt de kraan uit de muur.

Badkamer ideeën van modeontwerpster Filippe K

Badkamer ideeën van modeontwerpster Filippe K

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Tips voor een kleine douche & badkamer - passie4wonen
    31 maart 2015 at 13:16

    […] afbeeldingen: 1. archiproducts.com | 2. greekbcn.com | 3. inrichting-huis.com | 4. cutedecor.info | 5. blogspot.com | 6. […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.