Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer ideeën van Jodi & Brendan
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur Vintage interieur

Badkamer ideeën van Jodi & Brendan


Vandaag wil ik weer zo’n prachtige badkamer met jullie delen. Het is de badkamer van architect Jodi York en haar man Brendan uit Sydney. Samen en in verwachting van hun eerste kindje wonen ze in een prachtige woning die ze onlangs hebben gekocht en helemaal gerenoveerd. Net als de droom van elke architect wilde ook Jodi hun eigen woning en interieur vanaf scratch ontwerpen en herinrichten. Alleen de buitenkant en de gevel zijn in tact gelaten. Voor de rest is bijna alles nieuw. De indeling, de keuken, woonkamer, slaapkamer en ook hun prachtige badkamer. Naar mijn mening de mooiste ruimte in hun woning. Wat vind jij?

Badkamer ideeën van Jodi & Brendan

Via thedesignfiles.net

Frisse badkamer

De badkamer van Jodi & York is met een oppervlakte van ongeveer acht vierkante meter niet klein, maar ook niet super groot. Ze hebben er wel iets super leuks van gemaakt. Het komt erg licht en fris over. Dit heeft te maken met het witte plafond, witte wanden en het witte sanitair. Twee muren zijn volledig betegeld met kleine rechthoekige witte tegeltjes. Deze geven de badkamer beetje een klassiek vintage uitstraling. In het plafond is een kleine dakraam gemaakt, zodat de badkamer ook wat zonlicht kan ontvangen.

Badkamer met patroon tegels

Voor de vloer en de achterste wand van de badkamer heeft het stel gekozen voor mooie patroon tegels in de kleuren wit en grijs. Ondanks deze drukkere tegels blijft het tóch rustig en kalm. Naast de mooie stijl is de badkamer tevens voorzien van de modernste gemakken en luxe. Er is een luxe vrijstaande bad aanwezig, een toilet en ook een aparte douche met een heerlijke grote regendouche kop. In zowel de linkerwand als de achterste douchewand zijn inhammen gecreëerd om douchespullen en andere badkamer benodigdheden op te bergen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.