Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie

Badkamer ideeën Sotogrande resort


Tijd voor wat nieuwe badkamer ideeën! Een badkamer is tóch wel een hele bijzondere ruimte in huis eigenlijk. Een ruimte met een specifieke functie die op zoveel verschillende mooie manieren ingericht kan worden. En elke keer kan je weer verrast worden door nieuwe badkamer ideeen. Hieronder zie je bijvoorbeeld de badkamer van het Sotogrande resort. Een resort in Andalusia die je als vakantieverblijf kan afhuren voor een heerlijke zonnige vakantie met vrienden en familie. Hoewel de rest van de het huis interieur ook erg bijzonder en mooi is, steekt de badkamer er tóch wel met kop en schouders bovenuit. En dat is te danken aan de Madrileense interieur ontwerper Marta de La Rica.

Badkamer ideeën Sotogrande resort

Via Desire to Inspire

Badkamer met beton

De badkamer is vrij groot en biedt dan ook plaats voor een groot bad, een inloopdouche en een hele lange wastafel die de gehele breedte van de badkamer inneemt. Waar je in de meeste badkamers tegels ziet, is hier nergens gebruik gemaakt van tegels. Voor de wanden zie je een mix van wit stuukwerk en donkergrijs beton. Het beton komt bovendien ook terug in de wanden van de inloopdouche, de grote wastafel met de daarbijhorende kasten en het bad. Heel mooi, maar houd er rekening mee dat door het beton het erg donker kan worden in de badkamer. Daar is geen sprak van hier. Enerzijds komt het natuurlijk door de gedeeltelijk witte wanden, maar ze hebben hier ook gekozen voor een witte vloer. Een strakke witte gietvloer die de gehele badkamer oplicht.

Badkamer accessoires

Wat ook erg mooi is zijn de gekozen accessoires in deze badkamer. De manden onder de wastafel en de spiegels met de houten frames zorgen voor een erg mooi contrast met het donkere beton. De decoratieladder is hier onbenut gebleven, maar je zou het heel goed kunnen gebruiken als handdoekenrek. Om nóg meer sfeer te creëren in de badkamer zijn er fotolijstjes boven de het bad aan het betonnen wand opgehangen.

Badkamer ideeën Sotogrande resort

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.