Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer Axor Urquiola
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Droombadkamer met Axor Urquiola


Deze badkamer is een creatie van de ontwerpster Patricia Urquiola. Patricia Urquiola heeft naam gemaakt als designer voor internationale topmerken in de woonwereld. Temperatment, vitaliteit, warmte en gevoeligheid zijn kenmerkend voor haar ontwerpen. Met die termen is ook het design van de Axor Urquiola badkamer collectie te karakteriseren.

Badkamer Axor Urquiola

Badkamer met nieuwe invalshoek

Met de Axor Urquiola brengt Patricia Urquiola een nieuwe sensualiteit naar de badkamer. In het ruimtelijke concept van Axor Urquiola, dat ze heeft ontwikkeld in samenwerking met Axor (het designermerk van Hansgrohe AG), gaat de Spaanse ontwerpster uit van een totaal nieuwe invalshoek om de spanning te onderzoeken tussen intimiteit en ontmoeting, zodat de badkamer niet alleen een gevoel van welbehagen en veiligheid uitstraalt, maar ook een leefruimte met een poëtisch karakter wordt.

Badkamer Axor Urquiola

Badkamer vs. slaapkamer

Patricia laat de badkamer en de slaapkamer samenvloeien tot de perfecte wisselwerking van slapen, lichaamshygiëne, relaxing en regeneratie. En daarbij maakt ze gebruik van een vrijstaande multifunctionele kamerverdeling: de innovatieve Axor Urquiola radiator verenigt op speelse wijze de functies van kamerscherm en spiegel met een verwarmingselement. Het scherm speelt een essentiële rol in deze badkamer, want als moderne interpretatie van het klassieke kamerscherm creëert het enerzijds grenzen terwijl anderzijds de verbindingen open worden gehouden. Op die manier wordt een sfeer van intimiteit en bescherming gecreëerd, zonder de badkamer en de slaapkamer volledig van elkaar te scheiden.

Warmte in badkamer en slaapkamer

Als vrijstaande radiator zorgt het Axor Urquiola scherm dankzij zijn uitgekiende technologie en aansluiting op de vloer ook voor een heerlijke warmte in de badkamer/slaapkamer. Door deze geïnspireerde symbiose tussen vorm en functie kunnen we ons eigen individueel ontwerp creëren voor onze privéruimte, waar we ons in alle rust kunnen terugtrekken.

Badkamer Axor Urquiola

Badkamer Axor Urquiola

Badkamer Axor Urquiola

De gehele Axor Urquiola van Hansgrohe is hier verkrijgbaar.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.