Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inspiratie

Authentieke slaapkamer uit Barcelona


Deze slaapkamer is ontworpen door MINIM, een interieurontwerp studio uit Barcelona. Zij hebben de opdracht gekregen om het gehele flatappartement te renoveren. Het is een typische authentieke woning gelegen in de wijk Eixample in Barcelona, waar je heel veel prachtige gebouwen en panden tegenkomt. Een van de eisen voor de ontwerpers is om zoveel mogelijke oude details te behouden in de slaapkamer.

Authentieke slaapkamer in Barcelona

Lichte slaapkamer

De slaapkamer is ruim en vooral heel erg licht. Dit heeft ook te maken met het superhoge plafond van ruim vier meter. Samen met de witte muren zorgt het voor een frisse en lichte uitstraling. De vloer in de slaapkamer is het perfecte voorbeeld van een element die behouden moest worden. Een prachtige vloer bestaande uit zeshoekige kleine tegeltjes die in zijn geheel een mooi patroon vormen. Deze vloer vind je overigens door de gehele woning terug.

In de slaapkamer tref je ook veel houtelementen terug. De houten decoratieve ladder wordt hier gebruikt als handdoekenrek en naast het witte bed is een langwerpige houten nachtkastje geplaatst. De twee leuke houten krukjes zijn van het Duitse merk e15.

Authentieke slaapkamer in Barcelona

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.