Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Antieke vintage moderne badkamer
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur Vintage interieur

Antieke vintage moderne badkamer


Deze bijzondere badkamer heb ik gevonden bij Studio Toogood. Een designstudio uit Londen, die interieurs van concept tot creatie uitvoert. In 2011 hebben ze het interieur ontwerp verzorgd van een groot herenhuis in Londen, die te omschrijven is als antiek en vintage modern.

Antieke vintage moderne badkamer

Zo heeft de designer special ontworpen tapijten gebruikt, even als op maat gemaakte trap loper, lava-steen en parketvloer, taxidermie, en een inrichting met zorgvuldig geselecteerde meubels en textiel.

Tegels in Hongaarse punt

Ook de badkamer is op zo’n minst opvallend. Zowel alle muren als de vloer zijn betegeld met smalle tegeltjes die in de Hongaarse punt zijn gelegd. Het grootste gedeelte is wit, wat ervoor zorgt dat dit relatief drukke patroon geoorloofd is in deze badkamer. Een aantal asymmetrische mosterd en zalm gekleurde tegeltjes brengen meer dynamiek in de ruimte.

De badkamer is vrij groot en daarom ook voorzien van de modernste gemakken in een antiek tintje. Een grote klassieke wastafel afgewerkt met een marmeren blad en stalen poten, een vrijstaand bad op pootjes, een toilet en een aparte douche met een grote klassieke regendouche.

Wat vind jij van deze badkamer?

Antieke vintage moderne badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.