Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Angela & haar interieur inrichting


Wie ben jij?
Hoi ik ben Angela, in het dagelijks leven ben ik tandarts, daarnaast hou ik een blog, toothfairy, a fashiontale, bij over voornamelijk mode, interieur en alle andere dingen die ik leuk vind. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend en twee konijnen in ons eigen huis in de Pijp in Amsterdam.

Interieur, wat heb jij ermee?

Ik ben altijd gek geweest op alles wat met interieur te maken heeft. Als kind liep ik al constant mijn kamer te veranderen en de muren schilderde ik om het jaar wel in een andere kleur. Toen ik mijn eerste huis kocht, dit huis dus, werd het nog belangrijker. Het was altijd een droom om een huis te hebben wat precies op mijn wensen aansloot en dat lijstje was lang. Dus toen ik het eindelijk gevonden had, was het belangrijk dat ook het interieur perfect zou zijn.

Hoe zou jij jouw interieur omschrijven?

Mijn inrichting kenmerkt zich met veel grijs en beige tinten. Het is modern, maar heeft wel wat dingen in afwijkende stijl. Bijna als een grapje. Zo staat er een antiek bijzettafeltje naast de bank die van mijn opa en oma is geweest en juist omdat het niet bij de inrichting past is het zo leuk. Verder breng ik kleur in mijn interieur door middel van bloemen en schilderijen. Ik ben echt gek op abstracte schilderijen, ik teken en schilder zelf vooral realistisch en vind het zo knap als iemand echt mooi abstract werk maakt! Verder vind ik design waar dieren in verwerkt zijn helemaal geweldig. Ook hou ik er van als er ironie in een ontwerp zit, zoals mijn doorzichtige Kartell lamp die van modern doorzichtig plastic is gemaakt, maar de vorm heeft van een barokke lamp.
Verder ben ik het meest trots op de tuin, dit was toen we het huis kochten een stuk aarde en deze hebben we zelf omgetoverd tot ons kleine “paradijs”

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Het eerste mijn konijnen, die zijn echt het meest belangrijk voor mij, sterker nog, ik heb zo lang naar een huis moeten zoeken omdat ik perse een goede tuin voor ze wilde hebben en dat is niet makkelijk in Amsterdam.
Maar wat spullen betreft zou het waarschijnlijk de zeefdruk van Herman Brood zijn, die vind ik zo mooi en zou in ieder huis wel een plekje kunnen vinden!

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Ik haal mijn inspiratie vooral van internet. Ik heb een mapje in mijn computer en als ik inspirerende plaatjes zie, dan sla ik deze daar op. Om de zoveel tijd kijk ik die plaatjes dan weer door en heb ik weer inspiratie om nieuwe dingen te bedenken. Verder koop ik af en toe interieurboeken, als je hier doorheen bladert krijg je weer helemaal zin om iets moois van je huis te maken. En ze staan ook leuk op bijzettafels!

Wat is je favoriete woonwinkel?

Ik ga niet zo heel vaak naar woonwinkels, maar ik vind dat homestede een heel leuk assortiment heeft, vooral de producten van Pols Potten zijn fantastisch, ik heb daar ook mijn vogel-vaas en mijn muizen-schaal vandaan .

Jouw tip voor de lezer?
Als je je huis gaat inrichten en je hebt niet een eindeloos budget probeer dan toch wat duurdere speciale dingen te investeren, zoals een bijzonder schilderij, kussen, lamp of designerstoel. Het zal de rest van je inrichting liften. Verder is het altijd erg verstandig om goed op internet uit te zoeken waar de prijs het beste is. En kijk regelmatig op marktplaats, daar staan vaak leuke design meubels op.

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Angela & haar interieur inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.