Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Online woonwinkelen, oneindig veel mogelijkheden!
Woonaccessoires Wooninspiratie

Online woonshoppen, oneindig veel mogelijkheden!


Online shoppen is al zo’n 15 jaar mogelijk, maar het wordt steeds leuker en toegankelijker. Vandaar ook dat steeds meer consumenten online te vinden zijn, en het aanbod blijft groeien! Ook de online woonbranche wordt steeds groter. Bekende webshops breiden hun assortiment uit met een woonafdeling en er komen iedere dag nieuwe marktspelers bij. Een voorbeeld hiervan vind je hier. Door het grote online aanbod kun je soms de bomen door het bos niet meer zien. Hieronder volgen een aantal handige tips waardoor online woonshoppen een stuk makkelijker en veiliger wordt!

Ten eerste is het altijd handig om de algemene voorwaarden van een site door te lezen. Dit lijkt onnodig om te vermelden, maar veel Nederlandse sites beschikken hier niet over terwijl het volgens de wetgeving verplicht is. In de algemene voorwaarden staat vaak belangrijke informatie, als de leveringsvoorwaarden, wijze van betaling, garantie etc. Zeker te moeite waard om te checken dus!

Daarnaast is het goed om te weten dat wanneer je een online aankoop doet, je altijd 7 werkdagen bedenktijd hebt. Dat wil zeggen 7 dagen vanaf de dag na ontvangst van de producten. Zodat je bijvoorbeeld rustig kunt kijken of die kussenhoezen echt zo leuk zijn als je dacht. Als een website niet goed aangeeft hoeveel dagen of dat je minder dan 7 dagen bedenktijd hebt betekent dat automatisch dat deze termijn verlengd wordt naar 90 dagen. Doe hier als klant je voordeel mee.

Als je benieuwd bent naar ervaringen van anderen kun je het beste via Google zoeken naar reviews. Je typt dan de naam van de webshop in samen met “ervaringen” of “review”. Zo kom je er snel achter of je te maken hebt met een veilige en betrouwbare webshop.

Veel consumenten zijn nog onbekend met online woonwinkelen, al is het zeker de moeite waard om te proberen. Alleen al door de vele acties en kortingen die online te vinden zijn. Aarzel dus niet langer en ervaar zelf de voordelen van online woonshoppen!

Online woonwinkelen, oneindig veel mogelijkheden!

Win een voucher t.w.v. €25,- bij Zalando

Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onderaan dit artikel door hier te klikken en like dit artikel op onze Facebook pagina met een reactie hierop. Je maakt extra kans als je ook onze Facebook pagina liked.

Deze winactie eindigt op 25-03-2012 om 0:00 uur.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.