Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Kinderkamer inspiratie

Actieve kinderkamer


Deze actieve kinderkamer is een van de laatste geweldige projecten van Kidtropolis. De drie belangrijkste elementen van deze kinderkamer is het hoge bed, de ingebouwde vloerkast en het bureau.

Kinderkamer inrichting

Het hoofdthema voor deze kinderkamerkamer is een actieve, fysieke en persoonlijke ervaring voor een opgroeiende jongen. Dit werd bereikt met het gebruik van felle kleuren, creatieve toevoeging van persoonlijke favorieten en het gebruik van industriële materialen.

Actieve kinderkamer

Het bed is het middelpunt van de kinderkamerkamer. Door de hoogte laat het voldoende ruimte over voor activiteiten onder het bed. Een tweede focus van de kamer is het bureau, gelegen in een prive-hoek van de kamer uitgerust met aangepaste verlichting en zwevende desktop ontworpen om aan de groeiende technische behoeften en huiswerk te ondersteunen.

Een grotevloer kast werd gebouwd aan de andere kant van de kinderkamer tussen het bed en de muur. De kast is gebouwd met acht aparte eenheden die voor genoeg opbergmogelijkheden zorgen.

Kinderkamer veiligheid

Deze kinderkamer is ontworpen voor een ouder kind, maar de veiligheid is nog steeds een cruciaal element en elk detail in de kamer werd beoordeeld voor de veiligheid. Het verhoogde bed is voorzien van extra lange en hogere zijborden om ervoor te zorgen dat alle rollen in bed veilig wordt bewaard. De terrasplanken werden geschuurd en de randen schoongemaakt om mogelijke versplintering te voorkomen. Stopcontacten hebben een bekleding van buiten de industriële afzetmarkten voor de schakelaars en stekkers.

Actieve kinderkamer

Actieve kinderkamer

Actieve kinderkamer

Actieve kinderkamer

Actieve kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.