Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vintage interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

6 x vloerkleed met de X-factor


De reden dat ik geen vloerkleed heb, is dat ik geen keuze kan maken. En de vloerkleden die ik wel had, bleven niet lang liggen omdat ze me gingen irriteren. Puur omdat ze niet de ‘X-factor’ hadden! Dus vandaar mijn post vandaag over vloerkleden waarbij ik zes vloerkleden laat zien die in mijn ogen een echte eye-catcher zijn. Tja en nu nog een keuze maken…..

vloerkleed x factor 1

Dit gehaakte vloerkleed roept bij mij instant liefde op. En pure jaloezie omdat ik het zo graag zelf zou willen kunnen maken…. Maar vooral ook een in een zachte kleur geeft dit een kamer of plek zo’n heerlijk zachte lieve look.

vloerkleed x factor 2

Voddenkleden, waarom weet ik niet, maar ik heb ze het liefst in elke ruimte omdat ze gewoon overal passen. Het geeft meteen kleur aan een ruimte en maakt me vrolijk.

vloerkleed x factor 4

De bekende koeienvellen. Het blijven prachtige vloerkleden. Het is stoer, stijlvol maar geeft ook dat ‘back-to-nature’- en ‘cabin’-gevoel.

vloerkleed x factor 6

Vintage Marokkaanse kleden. Wow, wat een beauty’s! Heerlijk zacht en zo classy!

vloerkleed x factor 3

Nog zo’n prachtig vintage kleed. Ik weet helaas niet wat voor kleed het is, maar kijk eens hoe mooi dit kleed alles in de kamer bij elkaar trekt. Het geeft de perfecte balans.

vloerkleed x factor 5

Tja en zwart/wit is natuurlijk altijd goed :-). Simpel, elegant en in deze ruimte de perfecte aanvulling. Vooral in combinatie met het dierenvelletje. Leuk detail!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.