Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

House Doctor vloerkleden
Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

5x House Doctor vloerkleden


House Doctor is een super leuk Scandinavisch merk met kwalitatieve, sfeervolle en decoratieve woonaccessoires. Mooie vazen, sierkussens, stoere lampen, noem maar op. Iets waar ze ook erg goed in zijn, zijn vloerkleden. House Doctor heeft dan ook verrassend veel leuke vloerkleden in haar collectie opgenomen. Super leuke vloerkleden zelfs met mooie kleuren en leuke patronen. Hieronder heb ik de vijf leukste voor je op een rijtje gezet. Welke vloerkleed van House Doctor vind jij het leukst?

House Doctor vloerkleden

House Doctor vloerkleed Pale

De vloerkleed Pale van House Doctor is een vloerkleed met een vrouwelijk tintje. Dit komt door het bloemen patroon en de kleur oud roze met een bruine waas. Het bloemenpatroon is met de hand gedrukt, die in de loop der tijd een beetje zal vervagen. Dit zorgt ervoor dat deze vloerkleed een beetje een versleten look zal krijgen.

Afmeting : 60x90cm, 90x200cm of 160x230cm.

Prijs €114,95

House Doctor vloerkleden

House doctor vloerkleed Fresh

De manier waarop de House Doctor vloerkleed Fresh is geweven, in combinatie met de frisse kleuren, geven je interieur een rauwe stoere uitstraling. Deze vloerkleed is verkrijgbaar in een Large formaat, maar verrassend ook in een schaars lang formaat voor bijvoorbeeld de hal of de keuken.

Afmeting: 70x270cm of 90x200cm

Prijs: €44,95

House Doctor vloerkleden

House doctor vloerkleed Block

Dit seizoen is de House doctor vloerkleed Block misschien wel het meest populaire vloerkleed. Neutrale kleuren zwart wit, maar door het leuke aztec patroon is het ook erg spannend. Hierdoor past deze vloerkleed het bij elk soort interieur.

Afmeting: 90x200cm

Prijs: €89,95

House Doctor vloerkleden

House doctor vloerkleed Icat

De House doctor vloerkleed Icat is een vloerkleed met een stoere en stevige uitstraling, wat te danken is aan de kleuren blauw en zwart. Ook deze vloerkleed zal in de loop der tijd een beetje vervagen en de versleten look krijgen.

Afmetingen: 90x200cm of 180x180cm

Prijs: €109,95

House Doctor vloerkleden

House doctor Sissy vloerkleed

De House doctor Sissy vloerkleed is misschien de vrolijkste en meest kleurrijke vloerkleed van dit rijtje. Door de vrolijke kleuren en het patroon, is deze vloerkleed een perfecte mix van modern en vintage.

Afmeting : 60x90cm, 90x200cm of 180x180cm.

Prijs: €189,50

House Doctor vloerkleden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.