Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopdouche
Badkamer inspiratie Modern interieur

5x Populair in de badkamer


De badkamer is een super leuke ruimte om in te richten. Shoppen voor nieuwe tegels, wastafels, kranen, douche, noem maar op. Maar aan de andere kant is het ook een van de meest lastige ruimtes. Althans, dat vind ik persoonlijk wel. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, die allemaal even leuk lijken. Alleen het kiezen is dus al een hele klus.

Vandaag wil ik het hebben over vijf populaire items die erg populair zijn in de badkamer. Items die je tegenwoordig vaak terugziet in de moderne badkamer.

Populair in badkamer

1. Inloopdouche
De inloopdouche is bijna niet meer weg te denken uit de badkamer. Niet iedereen heeft er een, maar als ze de keuze hadden, dan is de inloopdouche gegarandeerd een vast onderdeel.

Inloopdouche

2. Regendouche
Je wilt optimaal kunnen genieten van je inloopdouche. Dat gaat natuurlijk niet als je geen regendouche hebt. Een grote regendouche die je strak in de muur of zelfs het plafond hebt verwerkt.

Regendouche

3. Vrijstaand bad
Naast een inloopdouche, waar je makkelijk in en uit kunt stappen, wil je ook lekker in bad kunnen in je badkamer. En wat is lekkerder baden dan baden in een comfortabel vrijstaand bad. Hieronder afgebeeld in het zwart.

Vrijstaand bad

4. Waskom
Wat al jarenlang een populair item is in de badkamer, is de waskom. Een mooie rond- of ovaalvormige waskom die je op een meubel of werkblad kunt plaatsen. Granieten waskommen zijn erg populair, maar ook witte waskommen kunnen erg stijlvol zijn. Vooral in combinatie met een bijpassende moderne kraan.

Waskom

5. Nisjes in de muur
Nisjes in de muur zijn bedoeld om opbergruimte te creëren in de badkamer. Dit kunnen kleine nisjes zijn boven het bad of in de douche, waar kleine badspullen in opgeborgen kunnen worden. Maar dit kunnen ook grote nissen zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoeken. Praktisch, maar vooral ook erg strak en stijlvol.

Nisjes in de badkamer muur

Sanitair kopen kan tegenwoordig simpel en eenvoudig online, bijvoorbeeld bij Sanitairtotaal.nl.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.