Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ferm living vaas
Woonaccessoires Wooninspiratie

5x Mooie vazen


In elk huis horen bloemen en of planten. Het hoort gewoon in je interieur. Ze zijn niet alleen mooi voor het oog, maar maken je leefomgeving ook op verschillende manieren prettiger. En bij bloemen horen vazen. En als je tóch een vaas nodig hebt, dan ga je natuurlijk voor een mooie vaas. Een vaas die mooi bij je interieur past.

Voor vandaag heb ik daarom vijf mooie vazen voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

HK living vaas

Deze HK living vaas is mat wit en heeft een patroon van vierkante blokken. Uiteraard bedoeld om er bloemen in te doen, maar als decoratie accessoire is deze vaas ook erg mooi.

HK living vaas

Elke van den Berg vaas

Deze mooie vaas is van ontwerpster Elke van den Berg. Een minimalistische vaas van keramiek, geïllustreerd met veldbloemen aan de buitenkant en een insect aan de binnenkant.

Mooie vazen

House Doctor vaas

Deze vaas van House Doctor heeft een ontwerp van een transparante fles, gemaakt van 100% gerecycled glas. Super mooi om het te combineren met andere vazen van House Doctor, maar ook alleenstaand is de vaas erg stijlvol. De vaas heeft een diameter van 40cm en een hoogte van 56cm.

Mooie vazen

House Doctor vaas

Muuto Elevated vaas

Ook het bekende Muuto heeft vazen ontworpen. Dit is de Elevated vaas, gemaakt van handgeblazen glas en heeft een onderkant van essenhout. De vaas is verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en roze.

Muuto vaas

Ferm Living vaas

Deze vaas met het geometrisch ontwerp is van Ferm Living. Deze collectie vazen zijn handgemaakt en verkrijgbaar in vier verschillende aparte geometrische vormen. Voor bloemenliefhebbers met Ferm Living stijl!

Ferm living vaas

Ferm living vaas

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.