Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer ideeën van Hotelier Andrea Falkner Campi
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Badkamer ideeën van Hotelier Andrea Falkner Campi


Wow, wat een bijzonder mooie badkamer. Het is de badkamer van Hotelier Andrea Falkner Campi. Ze heeft een prachtige woning in Spello met een woonoppervlak van maar liefst 500m2. Spello is een plaats in de Italiaanse regio Umbrië in de provincie Perugia en is tevens ook de geboorteplaats van Andrea. Interieurontwerper Paola Navone heeft haar geholpen met haar mooie interieur inrichting. En haar badkamer bevat boordevol leuke ideeën!

Badkamer ideeën van Hotelier Andrea Falkner Campi

Bron: Vosgesparis
Fotografie: Maz Zambelli

Badkamer met glamour

De badkamer van Andrea heeft een erg sterke uitstraling. Het is voorzien van zowel een grote inloopdouche als een heerlijk vrijstaand bad. De sterke uitstraling komt voornamelijk door het sterke gebruik van zwart en wit. Zwart en wit worden vaak als basiskleuren gebruikt in een badkamer, maar deze zwart witte badkamer is tóch wel anders. Het heeft iets glamorous en mysterieus. Naast de mooie basis, is de badkamer vooral ook voorzien van mooie details. De grote regendouche die in het plafond van de inloopdouche is verwerkt bijvoorbeeld, of de klassieke kranen van chroom die prachtig uit de wand komen.

Zwart witte badkamer

De mooie vloertegels, die ook in de woonkamer gebruikt zijn, hebben een prachtige zwart witte patroon. Het grooste deel van de muren in de badkamer zijn helemaal wit, terwijl die van de inloopdouche juist helemaal zwart zijn, net als het klassieke vrijstaand bad. Het witte in de badkamer maakt de badkamer lekker licht en het zwarte straalt vooral glamour uit.

Badkamer ideeën van Hotelier Andrea Falkner Campi

Badkamer ideeën van Hotelier Andrea Falkner Campi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.