Woonaccessoires

Pelletkachels

Naast de moderne centrale verwarming die tegenwoordig in veel woningen aanwezig is, hebben heel veel mensen als extra ook nog een kachel. Naast de voordelen die een kachel biedt, heeft het ook een bepaalde uitstraling en sfeer. Er zijn natuurlijk ook veel verschillende soorten kachels, die allemaal op een net iets andere manier werkt. En een soort kachel die je steeds vaker tegenkomt, is de pelletkachel.

Pelletkachel

Pelletkachel

Bekijk meer foto's >

Grote zwart wit foto’s aan de muur

Als het gaat om posters en prints in interieurs hebben we afgelopen jaar een aantal hele leuke trends gezien. Botanische prints zijn bijvoorbeeld een hele leuke trend. En dat geldt ook voor zwart wit fotografie posters. De zwart wit fotografie posters van Fotografiska zien we overal terugkomen. Op Instagram, Pinterest, blogs, noem maar op. Maar eigenlijk is het veel leuker als die zwart wit posters ook nog eens een persoonlijk tintje hebben, toch?

Grote zwart wit foto aan de muur

Bekijk meer foto's >

Ferm Living plantenbak

Planten kan je op heel veel verschillende manieren een leuk plekje in huis geven.
Met een plantenstandaard bijvoorbeeld. En op de vloer, op de tafel of op de kast kan natuurlijk ook altijd. De laatste tijd kwam ik steeds vaker dezelfde mooie plantenbak tegen op Instagram en Pinterest. Natuurlijk ben ik op onderzoek uitgegaan om erachter te komen waar de plantenbak van is. Het bleek de mooie Ferm Living plantenbak te zijn.

ferm-living-plantenbak

ferm-living-plantenbak-cactus

Bekijk meer foto's >