ruimtelijke inrichting

Jurande House

Het ‘Jurande House’ van Apiacás Arquitetos is gelegen in Vila Beatriz, Sao paulo, Brazilië. De woning beschikt over 150 m2 woonoppervlakte en is een fascinerende weergave van comfort, traditioneel ontwerp en kostenefficiëntie. Door het gebouw zo transparant mogelijk te maken is indoor & outdoor helemaal geintegreerd.

De prachtige open trappen die de verschillende niveau’s met elkaar verbinden geven de woning een ruimtelijke uitstraling. Je begint helemaal op de onderste verdieping met de keuken en eetkamer en je eindigt helemaal bovenaan met de slaapkamer die toegang geeft tot het heerlijke dakterras.

Jurande House

Bekijk meer foto's >

Geen reacties
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Binnenkijken op .