opbergruimtes

Interieur appartement aan Anton Verheijstraat

Dit prachtige appartement is verzorgd door het team van Hofman Dujardin. Het is gelegen aan de Anton Verheijstraat in Amsterdam en beschikt in totaal over een woonoppervlakte van ruim 110m2.

Interieur inrichting

Het authentieke jaren 50 appartement is getransformeerd naar een modern ruimtelijk loft appartement. De balkons aan de noord- en zuidzijde zijn met elkaar verbonden door een ruime zone in het hart van de woning. Aan de zuidzijde zijn naast deze zone de keuken, de woonruimte en de werkruimte gesitueerd. Aan de noordzijde liggen aan de middenzone de slaapkamer en de badkamer. Iedere ruimte heeft ondanks de openheid en transparantie z’n eigen intimiteit en sfeer.

Lichte interieur

Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer en witte ruimtes. Door de grote inbouwkasten in zowel de slaapkamer als de woonkamer is er tevens genoeg opbergruimtes. Het mooiste gedeelte zijn de grote witte deuren, die de slaapkamer en badkamer van de woonkamer moeten afsluiten.

Interieur Anton Verheijstraat

Interieur Anton Verheijstraat

Via Hofman Dujardin

Bekijk meer foto's >