makeover

Romantische woninginrichting van Johnny & Mary

Johnny & Mary hadden net een verbouwing en woninginrichting achter de rug van hun huisje in Stockholm, maar nadat ze het gezin hadden uitgebreid met een kleine, besloten ze het huis te verkopen en ten noorden van de stad, waar een aantal vrienden wonen, een aantal huizen te bezichtigen. Bij de tweede bezichtiging was het al raak. Hoewel er nog heel wat aan het huis gedaan moest worden, zagen ze toch de potentie ervan in. Ze zijn inmiddels toch al wat gewend, na een aantal flinke verbouwingen. Bekijk hier het resultaat:

Het houten huisje van Johnny & Mary in zwart bruin is omgebouwd tot een huis New England-stijl met een romantische woninginrichting met onderliggende witte panelen, grijze luiken en kleine raampjes.

Romantische woninginrichting van Johnny & Mary

Via Hus&Hem

Bekijk meer foto's >

Geen reacties
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Binnenkijken op .

Neo-Georgiaanse herenhuis

In een rij van historische neo-Georgiaanse herenhuizen (ontworpen door de architect Percy Griffin in de jaren 1920), heeft Axis Mundi een interieur renovatie afgerond voor een van de duplex-eenheden.

Twee verdiepingen werden volledig gestript en een nieuwe loft-achtige inrichting is uitgevoerd. De inrichting van dit huis is voorzien van een gezandstraald glazen brug en een nieuwe trap met glazen balustrades die leidt naar het niveau van de tuin.

Gezandstraalde glazen deuren van Poliform werden gebruikt om meer licht te brengen en van de twee voormalige slaapkamers is nu een Grand Master-suite gemaakt, waarbij grote opbergkasten een belangrijke rol spelen in de inrichting.

Neo-Georgiaanse herenhuis

Bekijk meer foto's >

Geen reacties
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Binnenkijken op .

Slaapkamer makeover van Emma

Deze slaapkamer was van de broer van Emma’s vriend, die dus het huis deelt met Emma en haar vriend. Omdat Emma in verwachting was, is de broer doorgestuurd naar de kelder, zodat Emma en haar vriend zijn slaapkamer overnemen. Om ruimte te maken van de baby schuift de oudste zoon van Emma door naar de oude slaapkamer van Emma en haar vriend. Snap je het nog?

Anyway, de nieuwe slaapkamer van Emma en haar vriend had een totale makeover nodig. Het zag er namelijk niet uit. De muren waren vies en verre van glad en de plinten zijn sinds de bouw van het huis in de jaren 50 niet meer geverfd.

Voor:

De makeover van Emma's slaapkamer

Na:

De makeover van Emma's slaapkamer

Via emma designblogg

Bekijk meer foto's >