Meubels

FEST Amsterdam Clay bank

Wij zijn super blij met onze bank, vooral nu omdat we hem zo lang hebben gemist. Onze bank hebben we namelijk een jaar lang opgeslagen in de opslag, vanwege de verhuizing. Hij is mooi, hij zit lekker en je kunt er ook heerlijk op liggen. Maar tóch knaagt het een beetje om een nieuwe bank te kopen. Niet omdat we niet blij zijn met onze huidige bank, maar omdat we een andere bank hebben gezien die we stiekem nóg mooier vinden, de FEST Amsterdam Clay bank!

fest-amsterdam-clay-bank

Bekijk meer foto's >

Twee banken tegenover elkaar

De meeste mensen hebben één bank in de woonkamer. Soms is dat meer dan logisch, omdat je geen keus hebt bijvoorbeeld omdat je een hele kleine woonkamer hebt. Maar soms kan het een goed idee zijn om twee banken te overwegen. Gewoonweg omdat het kan, omdat je de ruimte ervoor hebt, maar vooral ook omdat je daarmee meer zitruimte creëert in de woonkamer. En wie wilt er nou geen extra zitruimte?

Niet overtuigd? Ik heb de mooiste inspiratie voorbeelden voor je gevonden van twee banken die tegenover elkaar geplaatst zijn in de woonkamer.

Twee banken tegenover elkaar

Twee banken tegenover elkaar

Bekijk meer foto's >

Leuke barkrukken

Gisteren heb ik de mooie open keuken laten zien met een keukeneiland van een klein appartement. Aan het keukeneiland stonden twee stoere vintage leren barkrukken. Het heeft me geïnspireerd om het vandaag over barkrukken te hebben. Want elk keukeneiland of bartafel in huis verdient leuke barkrukken, ook die van jou! Daarom ben ik op zoek gegaan naar mooie en leuke barkrukken. Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet met een link waar ze te koop zijn. Welke barkrukken vind jij het leukst?

witte-barkrukken

mooie-scandinavische-barkrukken

barkrukken-mix

Bekijk meer foto's >

Geen reacties
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Meubels op .