Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.comModern interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Lights and lamps by Kolarz

Voor de Oostenrijkse fabrikant Kolarz is het vervaardigen van mooie en sfeervolle verlichting sinds 1918 de bron van inspiratie. Hanns Kolarz opende destijds in Wenen de eerste fabriek voor lampenkappen en verlichting. Inmiddels bijna honderd jaar later geeft de vierde generatie Kolarz leiding aan het bedrijf, dat een wereldwijd toonaangevend merk voor exclusieve verlichtingsarmaturen en innovatieve kroonluchters is geworden. De revolutionaire lichtontwerpen worden in meer dan vijftig landen verkocht. U vindt deze bijzondere collectie natuurlijk terug in het kwalitatief hoogwaardige assortiment van lampen24.nl.

Lights and lamps by Kolarz

Ambachtelijk handwerk en Europees vakmanschap

Het maken van Kolarz lampen en lichtbronnen berust op ambachtelijk handwerk en Europees vakmanschap. De gevarieerde en unieke collectie wordt vervaardigd door gespecialiseerde vakmensen, die met gebruik van de beste materialen tot eersteklas producten komen. Inspirerende kroonluchters, eigentijdse hanglampen, moderne staande lampen, decoratieve wandlampen, prachtige verlichting voor een trappenhuis; het maakt alle deel uit van de bijzondere Kolarz-collectie die geïnspireerd is door de tijdloze tradities van de Weense en Venetiaanse cultuur.

Onbegrensde gebruiksmogelijkheden Kolarz-collectie

De gebruiksmogelijkheden van de lampen en lichtbronnen van Kolarz zijn onbegrensd. Van luxe en warme verlichting voor de eigen woning tot fraai ontworpen verlichting voor kantoren, hotels, scholen of evenementenzalen. Elke lichtcreatie is van ongeëvenaarde kwaliteit, gemaakt door artistieke en vaardige handen en straalt een gloedvolle warmte en sfeervolle ambiance uit.

Harmonie en rust in je leefomgeving

Licht is de ziel van elke kamer. Met de verlichting van Kolarz breng je harmonie en rust in je leefomgeving. De verlichting moet overeenkomen met uw stemming. Of je nu een goede film wilt kijken, een spannend boek wil lezen, een gezellig samenzijn met vrienden thuis hebt of een romantisch avondje met je geliefde. Mooie en passende verlichting kan nét het verschil maken.

De ontwerpen van Kolarz prikkelen de fantasie

De gebruikte ambachtelijke materialen leiden steeds weer tot nieuwe, prachtige vormen. Kristalglas garandeert schoonheid en duurzaamheid. Met een elegante kristallen kroonluchter geeft u uw kamer extra cachet. Het kristal zal prachtig glinsteren als het licht wordt weerkaatst. Het handgeblazen Murano glas – met goud, messing of chroom erin verwerkt – geeft diepte van kleur en een hoge reflectiviteit, waardoor er een krachtige lichtuitstraling is. Ze prikkelen de fantasie en zijn weer een bron voor nieuwe ideeën.

Elegante en charmante ontwerpen in assortiment van Kolarz

Het assortiment verlichting van Kolarz is puur genot om te ervaren. Het geheim van de elegante en charmante ontwerpen schuilt in de aandacht voor kwaliteit en detail van elke geproduceerde armatuur. Aan de hand van de beste materialen en de mooiste concepten worden ware kunstwerken gemaakt. Precisiewerk, met een vleugje magie. Dat is het handelsmerk van de collectie van Kolarz zijn. Inmiddels biedt Kolarz meer dan 2.500 verschillende modellen van verlichtingsarmaturen.

Kolarz heeft zesde zintuig voor trends in verlichting

Zoekt u een fraaie kroonluchter, aantrekkelijke tafellamp of sfeerverlichting in de tuin? Wat voor type verlichting u ook zoekt, Kolarz heeft de juiste soort voor u. Met het speciale gevoel voor schoonheid, de innovatiekracht, de hoogste kwaliteitsnormen en het zesde zintuig voor internationale trends in verlichting ontwerp, biedt Kolarz de beste producten op het snijvlak van functionaliteit, stijl en sfeer. Licht, kleur en vorm worden gemixt om gouden momenten te beleven.

Lampen24.nl biedt betoverend aanbod lampen en lichtbronnen

De nieuwe verlichtingswinkel Lampen24.nl biedt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige lampen en verlichting van toonaangevende producenten. De collectie van Kolarz past naadloos in onze doelstelling om een uniek assortiment aan te bieden aan betoverende lampen en lichtbronnen voor elke woon-, werk- of verblijfssituatie. Neem een kijkje in onze online winkel en overtuig u van het fraaie aanbod aan lampen en lichtbronnen.

Lights and lamps by Kolarz

Lights and lamps by Kolarz

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.