Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.comKlassiek interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Knus bruin

Ik heb er al eens eerder over geblogd, de kleur bruin. In eerste instantie schiet dan toch het degelijke bruine interieur van opa en oma aan me voorbij. Bruine tinten met mosgroen, donker maar ook wel knus. Bij hen ging het om degelijk design dat jaren mee zou gaan. Nou dat ging het hoor! Opa zou naar worden als hij zou weten dat het bij mij toch echt wat minder lang mee gaat. Niet omdat het stuk is maar meer omdat ik regelmatig zin heb in iets anders.

Knus Bruin 6

Knus Bruin 7

Bruin leer

Blij zou hij zijn dat bruin weer helemaal terug is, dat dan weer wel. Maar nu kan ik me er ook helemaal in vinden. Met name bruin leer. Die bruine leren bank bij de IKEA vind ik echt te gek! Zou hem zo mijn huis binnen schuiven. Hoe ouder het leer, hoe meer het gaat leven en mooier het wordt. Nog niet helemaal overtuigd? Laat de foto’s dat dan doen, want bruin is met veel te combineren. Klassiek, modern, of toch meer Scandinavisch? Alles kan, en dat met bruin!

Knus Bruin 3

Knus Bruin 4

Knus Bruin 5

Foto credits: caisak.com – purodeco.com – restorationhardware.com – feedage.com – nordicblends.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.