Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.comInloopkast inspiratie

Inloopkast IKEA zelf bouwen

Een inloopkast ontwerpen in een kleine slaapkamer lijkt misschien een onmogelijke droom. Maar het kan wel. Met een PAX IKEA inloopkast kan je de kamer verdelen en je opbergruimte verdubbelen. In één middag, en zonder interieurontwerper. Mia Gustavsson, interieurontwerper van IKEA laat in onderstaand filmpje zien hoe je in een gewone slaapkamer een inloopkast kan maken.

IKEA inloopkast zelf bouwen

IKEA inloopkast in slaapkamer

Het goede nieuws is, is dat je gelukkig niet hoeft te verbouwen. De inloopkast creëer je als het ware door de slaapkamer te verdelen met de PAX garderobekasten van IKEA. Omdat de ruimte al niet te groot is, zijn er geen deuren gebruikt. Om je kleding toch te kunnen beschermen tegen bijvoorbeeld stof, kan je een gordijn gebruiken. Naast dat het ruimte bespaart, is dat ook nog eens goedkoper.

Zoals te zien is de achterkant van de inloopkast tevens de wand waar het bed tegenaan wordt gezet. Ze hebben in het voorbeeld ook gekozen om die wand dan ook mooi te behangen.

IKEA inloopkast zelf bouwen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply