Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA matrassen

Het gevoel waarmee je opstaat, zegt een heleboel over de nacht die je hebt gehad en de dag die gaat komen. Slaapcomfort is belangrijk in je dagelijkse leven. In de IKEA matrassenbrochure helpen ze je kiezen uit een hele reeks IKEA matrassen die geschikt zijn voor jouw lichaamsvormen. Ook kan je lezen over de kwaliteit die je kan verwachten en de verschillende materialen van de IKEA matrassen.

IKEA matrassen zijn kwaliteit

Normaal gezien krijg je waarvoor je betaalt. Hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit. Maar dat is niet altijd waar. In het geval van de IKEA matrassen is dat zelfs onjuist. IKEA heeft een eigen testlab. En bovendien sturen ze hun matrassen naar erkende en gerespecteerde testinstituten om hun comfortniveau te bepalen. Alle belangrijke factoren, zoals hardheid, duurzaamheid, vochtafvoer, warmte-isolatie en drukverdeling worden er getest.

IKEA Sultan matrassen

De IKEA Sultan matrassen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die je een goede nachtrust garanderen. Ze blijven betaalbaar, zonder dat er op de kwaliteit is bezuinigd. Kwaliteitscomfort blijft immers het belangrijkste punt bij het ontwerpen van de IKEA matrassen. Ze houden e prijs laag doordat ze voortdurend naar nieuwe en betere manieren zoeken op het gebied van ontwerp, productie en transport.

Het woord ‘kwaliteit neemt IKEA niet zomaar in de mond. IKEA doet alles om zeker te zijn dat de matrassen het woord waard zijn.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.