IKEA bedden

Je bent vast weleens bij IKEA door de bedden afdeling gelopen. Dus weet je waarschijnlijk ook dat IKEA een ruim assortiment heeft aan bedden. Dit verschilt van tweepersoonsbedden tot boxsprings. Hier een klein overzichtje van IKEA bedden die ik mooi vind.

Favoriete IKEA bedden

Mandal
De Mandal serie van IKEA bestaat uit 2 ladekasten, een hoofdeinde en een bedframe. De Mandal bedden zijn een van de populairste bedden van IKEA. Zo populair dat ze zelfs vaak uitverkocht zijn.

IKEA bedden

Brimnes
Brimnes behoort tot de nieuwe IKEA bedden. Het minimalistische is kenmerkend voor de stijl van IKEA. Deze bedden zijn verkrijgbaar met of zonder ladekasten.

IKEA bedden

Grimen
Mijn favoriete bed van de IKEA is toch wel de Grimen. Helaas zijn deze prachtige bedden niet meer verkrijgbaar bij de IKEA.

IKEA bedden

IKEA PS HÅVET
De IKEA PS HÅVET is een tweepersoons slaapbank. Onder de bank zitten wielen, zodat deze makkelijk te verplaatsen is tijdens het schoonmaken of als je de kamer anders wilt inrichten. Ideaal voor een 1 kamer appartement.

IKEA bedden

Manfung
Dit artikel is geschreven door (Google+) en geplaatst in de categorie Bedden op .


Laat een reactie achter

Ik ben altijd benieuwd wat je van de inspiratie foto's vindt. Daarom zou ik het geweldig vinden als je een reactie achterlaat!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *