Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.comBadkamer inspiratie Wooninspiratie

10x Toilet inspiratie

Als je een woning koopt, ga je meestal het een en ander verbouwen. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer… Maar er zullen altijd dingen zijn die je laat voor wat het is, ondanks dat je er eigenlijk niet super blij mee bent. Wat ik erg fijn vond van ons project, is dat we alles nieuw hebben gekregen. Vanaf het begin konden we de indeling en de materialen in elke ruimte bepalen. We konden dus onze eigen vloeren uitkiezen, de keuken samenstellen, en we hebben ook alles in de badkamer tot de kleinste details bedacht. Je zou het zelfs een nieuwbouwproject kunnen noemen, waarvan alleen de gevel onaangetast is gebleven. Waar we bijvoorbeeld erg blij mee waren, is dat we ook een compleet nieuw toilet hebben gekregen. Sterker nog, twee nieuwe toiletten, op elke verdieping één.

toilet-inspiratie-scandinavisch

toilet-inspiratie

Volledig nieuw toilet

Toilet inspiratie opdoen was uiteraard het eerste wat we deden. We mochten namelijk de volledige toilet inrichting bepalen. Wat we met de muren gaan doen, wat er op de vloer komt, het fonteintje, de inbouwreservoir, de toiletrolhouders, en zelfs de deurklink en de bijbehorende wc-sluiting. Ondanks dat het toilet de kleinste ruimte is in huis, vind ik het tóch erg fijn dat het er goed uitziet én comfortabel is. Uiteindelijk zijn we natuurlijk super blij met hoe ons toilet is geworden.

toilet-inspiratie-minimalistisch

toilet-inspiratie-modern

Leuke inspiratie ideeën

Voor iedereen die in de toekomst ook een mooi, comfortabel toilet wilt hebben, die tot in de kleinste details is afgewerkt, heb ik tien mooie toilet inspiratie voorbeelden gevonden vol leuke ideeën. Persoonlijk vind ik ze alle tien super mooi. Betonstuc wanden en vloeren, Portugese tegeltjes met leuke patronen, moderne hangtoiletten, strakke fonteintjes, styling ideeën… Geweldig.

toilet-inspiratie-portugese-tegels

toilet-inspiratie-rustiek-landelijk

toilet-inspiratie-strak

toilet-inspiratie

BURGUM / 6-10-2011 / Badkamer en toilet van de familie Timmer, geleverd door De Jong Sanitair Gytsjerk / Foto: Omke Oudeman

toilet-inspiratie-betonstuc

toilet-inspiratie-design

Bron: Judith-en-co.blogspot.nl | Design-milk.com | Bycocoon.com | Standaard.be

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.